More new signage boosts Ames Laboratory's profile

In an effort to make it easier for visitors to find The Ames Laboratory and boost the visibility of the Lab on campus, new signage has replaced the previous street level sign north of Spedding Hall. In addition to replacing the two-tone sign with a highly-visible color version, shrubbery and trees near the sign were trimmed back to make the sign easier to see from the street.

There's also a new wall mural in Room 205 TASF that incorporates the logo and core values into a stunning new floor-to-ceiling display. The mural wraps around the northeast corner of the room and is the focal point as you enter the room from the hallway.

Both sign projects were designed by Ames Lab Graphics department designer Grant Luhmann and produced and installed by SignPro, a local signage contractor.

Image
The former sign
 
Image
Workers from SignPro put the finishing touches on the new sign.
 
 Image
The sign with the shrubs and trees trimmed back and new mulch in place
Image
The new mural in 205 TASF